Cugat.cat repassa els 100 anys del Club de Golf Sant Cugat


  • Comparteix:

El club celebra 100 anys

El club celebra 100 anys

El Club de Golf Sant Cugat compleix aquest any el seu centenari. Els jugadors Ivó Giner i Paula Martí, l'autora del llibre dels 100 anys de l'entitat, Núria Pastor, l'exgerent, director esportiu i professor Richard Martínez i l'historiador José Fernando Mota expliquen l'efemèride en el reportatge de Cugat.cat.



L'enginyer anglès F.S. Pearson va fundar el Club de Golf Sant Cugat aprofitant la construcció dels ferrocarrils a la nostra ciutat. En aquella època, l'entitat santcugatenca era coneguda com el club dels anglesos. L'autora del llibre del centenari, Núria Pastor, destaca el caràcter britànic que tenia el club en els seus orígens.

Núria Pastor

La societat anglesa que vivia a Pedralbes va venir a jugar al camp de Sant Cugat.


Golfistes professionals com Ivó Giner, Fernando Roca i Paula Martí han sorgit d'aquest club i han competit a àmbit internacional. Per aquest camp, el més antic de Catalunya i un dels pocs a Europa que estan integrats en la trama d'una ciutat, han passat noms il·lustres del golf mundial com el desaparegut Seve Ballesteros i Sergio García.

Un altre dels personatges històrics és Richard Martínez, que ha treballat durant 50 anys al club com a professor, gerent i director esportiu.

Richard Martínez

El Club de Golf Sant Cugat sempre ha tingut el suport dels socis i seguirà sempre endavant.


El Club de Golf Sant Cugat celebra el centenari amb un acte central al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.