La beca Junior Faculty premia tres nous doctorands de la UIC


  • Comparteix:

L'acte de lliurament de les noves beques ha tingut lloc aquest dimarts / Foto: UIC

L'acte de lliurament de les noves beques ha tingut lloc aquest dimarts / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC), juntament amb l'Obra Social 'la Caixa', ha concedit tres noves beques Junior Faculty per impulsar la recerca dels doctorands del centre. Aquest programa està destinat a la formació dels joves professors perquè completin la seva carrera investigadora. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dimarts al Campus Sant Cugat.

El conveni entre la UIC i l'Obra Social 'la Caixa' ha permès enguany premiar la feina de tres nous doctorands d'aquest centre universitari. La beca, renovable anualment, permet a l'alumne una dedicació completa per obtenir el doctorat en un màxim de quatre anys. Actualment, 16 estudiants gaudeixen d'aquest programa formatiu.

Enguany, s'han lliurat els diplomes als tres nous alumnes que han obtingut l'ajut en els estudis, de la mà del rector de la UIC, Pere Alavedra, i el director de l'àrea de Recerca i Medi ambient de la Fundació 'la Caixa', Enric Banda. Alavedra ha destacat que per al centre universitari és essencial el suport d'iniciatives com aquesta per generar coneixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.