L'Eurofitness celebra 10 anys amb el 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa'


  • Comparteix:

El gimnàs Eurofitness ha celebrat la seva primera dècada amb una festa aquest dimecres a la qual ha convidat el magazín de Cugat.cat 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa', que s'ha emès en directe des de l'espai esportiu. L'equipament municipal fa un balanç positiu d'aquest període però encara el futur amb la voluntat d'ampliar els seus serveis i arribar a més santcugatencs.

Els treballadors, monitors i alguns dels usuaris s'han disfressat per celebrar el desè aniversari de l'equipament que ha volgut comptar amb la presència del programa matinal de Cugat.cat. En directe des del vestíbul del gimnàs, pels micròfons de l'espai han desfilat responsables, monitors i usuaris del centre.

El director del club, Francesc Arranz, ha parlat d'aquests 10 anys però també ha mirat cap el futur de l'equipament. Per Arranz, l'Eurofitness ha de continuar creixent i arribant a més i per aconseguir-ho, ha dit, cal oferir més activitats.

Francesc Arranz

El futur passa per la feina diària i investigar quines són les tendències que demanen els santcugatencs. Hem de créixer amb aquest esperit.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, també ha participat de la celebració. Tizón coincideix amb Arranz que l'Eurofitness ha d'apostar per aquesta línia de creixement i innovació. D'altra banda, ha dit que des del consistori caldrà tenir en perspectiva millores en infraestructura i serveis.

Xavier Tizón

El futur passa per una línia d'I+D en l'esport, cosa que Eurofitness ja fa. Des de l'Ajuntament, tenim en perspectiva millores al centre i en el servei.


Els responsables del magazín, Sergi Alemany i Sergio Morales, han agraït la invitació i l'acollida que han rebut del personal i usuaris del gimnàs. A més, han reivindicat la ràdio de proximitat que es fa més enllà de l'estudi.

Responsables del magazín

Ens agrada molt fer programes fora de l'estudi i en volem fer més sovint. / Qualsevol excusa és bona per sortir i aquesta ha estat boníssima.


El programa ha dedicat els seus continguts a l'esport i la salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.