La coeducació centrarà les activitats del Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Les activitats del Dia Internacional de la Dona, que es commemorarà el dissabte 8 de març, giraran al voltant de la coeducació. Les associacions CoeducAcció, No Estàs Sola i Dones de l'Art són algunes de les entitats que organitzen la iniciativa, que arrencarà aquest dissabte amb un concert de les Joventuts Musicals i acabarà l'11 de març amb una conferència sobre coeducació.

Una dotzena d'activitats serviran per commemorar el Dia Internacional de la Dona i fomentar la paritat, la coeducació i la corresponsabilitat. Les Joventuts Musicals oferiran un concert, aquest dissabte a les sis de la tarda, a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels per reivindicar el paper de les compositores en la història de la música clàssica.

Per atreure els homes en la iniciativa, l'AMPA de l'escola La Floresta organitza un taller sobre gènere i masculinitat dijous de la setmana vinent, segons una de les responsables de l'AMPA, Xènia Morós.

Xènia Morós

És un taller sobre gènere i masculinitats a càrrec de Paco Abril. És una activitat pensada per a tothom, però sobretot per als homes.


El cinema i el teatre també formen part del programa d'activitats. El mateix dijous, el Cicle de Cinema d'Autor ofereix una triple projecció del film 'Tots volem el millor per a ella' i divendres al Teatre-Auditori es representa 'Red Pontiac', amb les actrius Míriam Iscla i Cristina Cervià. L'art serà present en els actes del Dia Internacional de la Dona amb una exposició de Lluïsa Sallent, que es podrà visitar al Museu del Monestir fins al 13 d'abril, i un intercanvi artístic de cançons i obra gràfica a càrrec de l'Escola Municipal d'Art i Disseny.

La música arribarà de la mà d'Izah, que actuarà el 8 de març al Teatre de Mira-sol, i de Motis Chamorro Big Band, que ho farà al Teatre-Auditori. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la voluntat de fer reflexionar els ciutadans amb totes aquestes activitats.

Susanna Pellicer

Esperem que siguin uns dies per pensar sobre què fem cada dia i que totes les activitats serveixin per reflexionar sobre el nostre entorn.


A més, les escoles La Floresta i Gerbert d'Orlach i l'institut Angeleta Ferrer duran a terme activitats vinculades al Dia Internacional de la Dona per fomentar la coresponsabilitat i l'equitat domèstica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.