Detingut un home com a presumpte autor d'un robatori amb estrebada a Valldoreix


  • Comparteix:

El robatori es va produir als voltants de l'estació de Valldoreix / Font: Fgc.cat

El robatori es va produir als voltants de l'estació de Valldoreix / Font: Fgc.cat

La Policia Local ha detingut la matinada d'aquest dimecres a dijous un home com a presumpte autor d'un robatori i de l'intent de dos més al voltant de l'estació de FGC de Valldoreix. Les víctimes, tres dones que caminaven pel carrer d'Arnau Cadell, han alertat la Policia Local que després ha localitzat el presumpte lladre amagat en una zona boscosa del carrer Rusc, on s'ha produït la detenció.

Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dimecres a dijous, 30 minuts després de mitjanit, quan tres dones que caminaven pel carrer d'Arnau Cadell han estat abordades per un home. El desconegut ha intentat robar la bossa d'una de les dones amb la tècnica de l'estrebada. En no aconseguir-ho, ho ha provat amb les altres dues, emportant-se finalment el bolso d'una d'elles i llençant a una altra a terra.

Després que l'home fugís corrents, les víctimes han alertat la Policia Local que ha desplaçat fins al lloc dels fets la patrulla de vigilància de Valldoreix, una dotació de reforç i un vehicle policial camuflat. Mentre uns agents assistien les víctimes, uns altres han localitzat l'home amagat en una zona boscosa del carrer Rusc i l'han detingut. El presumpte autor té 45 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.