L'Assemblea de Docents reivindica en el Dijous Gras l'ensenyament públic


  • Comparteix:

El 'Dijous Gras Groc' diu no a les retallades

El 'Dijous Gras Groc' diu no a les retallades

El Dijous Gras ha servit a l'Assemblea de Docents per protestar per les retallades salarials, l'augment d'hores lectives i les condicions precàries dels interins en una concentració aquest dijous a la plaça d'Octavià. La protesta s'ha emmarcat en una cercavila amb caparrots i un berenar que ha refermat l'oposició a la LOMCE i la LEC.

Després de la 'Castanyada Groga' i el 'Nadal Groc', l'Assemblea de Docents continua defensant l'educació pública amb actes lúdics i reivindicatius, tal com ha explicat el membre de l'entitat, Jofre Ferriols.

Jofre Ferriols

Protestem perquè hi ha molts docents a l'atur, ens han retallat el salari, els interins estan en condicions precàries i la llista és interminable.


Ferriols també ha criticat que els més petits, diu, hagin de pagar el que han provocat els polítics i ha avisat que retallar en educació pot tenir conseqüències desastroses en un futur. Les reivindicacions continuaran el 29 de març amb una manifestació que tindrà lloc a les cinc de la tarda a la plaça Universitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.