FGC suprimeix línies i canvia horaris avui


  • Comparteix:

Els trens de les línies del Vallès patiran canvis durant tot el cap de setmana

Els trens de les línies del Vallès patiran canvis durant tot el cap de setmana

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) suprimirà avui la línia S5 en direcció a Rubí i l'S55 en direcció a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Per aquesta raó les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell s'aturaran a totes les estacions des de l'origen fins a plaça de Catalunya, a Barcelona. La causa d'aquesta modificació és els treballs de millora que l'empresa ferroviària efectuarà des d'aquest divendres i fins diumenge a aquesta estació barcelonina i que farà que els combois només puguin circular per dues vies.

A partir de les 09.35h, totes les circulacions s'efectuaran per les vies 1 i 2 de l'estació de Plaça de Catalunya, i els trens S1 Terrassa i S2 Sabadell pararan a totes les estacions per donar resposta a la supresió de les circulacions de l'S5 Rubí i S55 Universitat Autònoma.

La Línia L6 Reina Elisenda, a Barcelona, comptarà amb un servei de tren llançadora entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda.

Sense ocasionar cap modificació del servei habitual de cap de setmana, dissabte i diumenge totes les circulacions es realitzaran per les vies 1 i 2 de Plaça de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.