Mantenir la cohesió de les vuit seccions, objectiu del nou president de La Unió


Temes relacionats

David Pujol serà el nou president de La Unió Santcugatenca ( 5/mar/14)

David Pujol, primer aspirant a presidir La Unió Santcugatenca (18/feb/14)

La Unió no acollirà espectacles el 2014 a causa de les obres de reforma (17/feb/14)

La Unió convoca aquest vespre eleccions a la presidència (17/feb/14)

David Pujol presentarà candidatura per presidir La Unió Santcugatenca ( 5/feb/14)

El Teatre la Unió reubica les propostes de febrer per problemes de seguretat ( 3/feb/14)

La Unió convocarà eleccions a la presidència el 17 de febrer ( 3/feb/14)

Una comissió mixta obre el camí del futur consorci públic-privat per salvar La Unió (29/gen/14)

El consorci públic-privat entre La Unió i l'Ajuntament s'engegarà després de l'estiu (11/des/13)

Els socis de La Unió, a favor del consorci amb l'Ajuntament per salvar l'entitat (30/nov/13)


  • Comparteix:

David Pujol

David Pujol

La nova junta directiva de La Unió es marca com a principal objectiu mantenir la cohesió entre les vuit seccions que integren l'entitat durant el temps que la seu estarà en procés de remodelació. El president en funcions, David Pujol, ha explicat a Cugat.cat que durant els quatre anys que estarà al capdavant de l'entitat vol que 'els projectes de les seccions es converteixin en projectes de La Unió'.

Complir amb el conveni signat amb l'Ajuntament és des d'ara un dels objectius de la nova junta de La Unió. L'entitat, que proclamarà David Pujol com a nou president en assemblea de socis el dimarts 18 de març, comença un nou camí que els portarà a una remodelació completa de la seu.

En les properes setmanes la institució decidirà quin despatx d'arquitectura s'encarregarà de redactar el pla director d'obres i fer els treballs de remodelació. La intenció és que les obres puguin començar entre setembre i desembre i que un any després part de la seu estigui enllestida. D'aquesta manera algunes de les seccions que després de l'estiu començaran el nou curs en un altre equipament de la ciutat podran tornar progressivament a La Unió al curs següent. Amb tot, no serà fins d'aquí a dos o tres anys que la nova cara de La Unió serà una realitat funcionant al 100% acollint de nou totes les seccions, altres entitats i amb el teatre renovat amb una programació nova que s'englobarà en la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP).

És per això que Pujol veu prioritari mantenir la cohesió entre les seccions durant aquest temps que estaran dividides per la ciutat perquè 'no es perdin pel camí'.

David Pujol

Com que en els propers dos anys les seccions estaran separades, el que hem de fer és una feina de cohesió. És a dir, que la gent no se'ns perdi pel camí.


Pujol ha afegit que ara el que vol la nova junta és fer un bon acompanyament a les seccions perquè 'els seus projectes acabin sent un projecte de l'entitat'. En aquest sentit, volen potenciar l'activitat i la creativitat dels socis.

David Pujol

El que ha fer la Unió com a junta és escoltar tots els projectes i ambicions de les seccions i que un projecte d'una secció sigui un projecte de la Unió. Volem potenciar les seccions i tirar endavant l'activitat i la creativitat dels socis.


Pujol espera que la nova Unió creixi en nombre de socis i que el conveni signat amb l'Ajuntament, que estableix que la institució haurà de ser la seu d'altres entitats, ajudi en aquest sentit. Actualment La Unió té 600 associats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.