Cervesa, degustacions i disfresses protagonitzen el 1r Carnaval Cerveser


  • Comparteix:

Els visitants han degustat diferents cerveses artesanes

Els visitants han degustat diferents cerveses artesanes

El Mercat de Torreblanca s'ha omplert aquest dissabte de pirates per mostrar als santcugatencs algunes de les millors cerveses artesanes de Catalunya. Una vintena d'artesans ha participat a la 1a edició del Carnaval Cerveser, que ha comptat amb la implicació d'algunes parades que han ofert degustacions gastronòmiques.

El Mercat de Torreblanca ha estat un dels escenaris locals que aquest dissabte s'han sumat a les celebracions del Carnaval. En concret, l'equipament ha acollit el 1r Carnaval Cerveser, impulsat per l'associació Cervesa Artesana & Co. En la iniciativa s'han donat cita empreses com Catalan Brewery, Cervesa Birrola, Gruit Cervesa, Reptilian i Hort del Barret, entre d'altres, a més de les santcugatenques Traginer i La Maltista.

Un dels membres de l'associació, Guim Jané, ha explicat que poder disposar d'aquest mercat per dur a terme la festa suposa un valor afegit.

Guim Jané

Fusionar beguda artesanal amb tapes està molt bé. A més, pel temps incert d'aquests dies, creiem que disposar d'aquest espai dóna un valor afegit a la festa.


Els visitants, alguns també disfressats per a l'ocasió, han destacat que la iniciativa els ha permès coneixer noves cerveses i degustar-les en un ambient festiu.

C. Galvís, J. Gonzal

M'ha causat una sorpresa molt agradable. La cervesa que tinc és molt bona / Combinar tot una mica està molt bé. Espero que es repeteixi / Quan proves aquestes cerveses la resta deixen de ser-ho.


La festa cervesera ha comptat la música del DJ Ricki Undersounds i amb un concurs de disfresses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.