Cervesa, degustacions i disfresses protagonitzen el 1r Carnaval Cerveser

Els visitants han degustat diferents cerveses artesanes

Societat

Publicat el 1/mar/14 per Adrià Rocha

El Mercat de Torreblanca s'ha omplert aquest dissabte de pirates per mostrar als santcugatencs algunes de les millors cerveses artesanes de Catalunya. Una vintena d'artesans ha participat a la 1a edició del Carnaval Cerveser, que ha comptat amb la implicació d'algunes parades que han ofert degustacions gastronòmiques.

El Mercat de Torreblanca ha estat un dels escenaris locals que aquest dissabte s'han sumat a les celebracions del Carnaval. En concret, l'equipament ha acollit el 1r Carnaval Cerveser, impulsat per l'associació Cervesa Artesana & Co. En la iniciativa s'han donat cita empreses com Catalan Brewery, Cervesa Birrola, Gruit Cervesa, Reptilian i Hort del Barret, entre d'altres, a més de les santcugatenques Traginer i La Maltista.

Un dels membres de l'associació, Guim Jané, ha explicat que poder disposar d'aquest mercat per dur a terme la festa suposa un valor afegit.

Guim Jané

Fusionar beguda artesanal amb tapes està molt bé. A més, pel temps incert d'aquests dies, creiem que disposar d'aquest espai dóna un valor afegit a la festa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els visitants, alguns també disfressats per a l'ocasió, han destacat que la iniciativa els ha permès coneixer noves cerveses i degustar-les en un ambient festiu.

C. Galvís, J. Gonzal

M'ha causat una sorpresa molt agradable. La cervesa que tinc és molt bona / Combinar tot una mica està molt bé. Espero que es repeteixi / Quan proves aquestes cerveses la resta deixen de ser-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La festa cervesera ha comptat la música del DJ Ricki Undersounds i amb un concurs de disfresses.