Sant Cugat es bolca amb l'ajuda sanitària a Angola i Moçambic amb Medicus Mundi


  • Comparteix:

Medicusmundi proporciona ajuda sanitària / Foto: Medicusmundi.es

Medicusmundi proporciona ajuda sanitària / Foto: Medicusmundi.es

Sant Cugat col·labora amb l'entitat Medicus Mundi en dos cursos, un de formació inicial de 30 infermers i infermeres a Moçambic i un altre d'especialització de llevadores a Angola. La ciutat proporcionarà suport logístic i tècnic a l'organització perquè pugui finançar els cursos, planificar-los i coordinar les pràctiques sanitàries.

Medicos Mundi és una entitat que treballa a Angola des de 1991 i a Moçambic des de 1994 amb l'objectiu de reforçar l'atenció primària de salut. L'entitat col·labora amb els centres nacionals de formació de personal de forma continuada per dotar de professionals els països que tenen deficiències en aquest aspecte.

El projecte de formació forma part d'un programa de quatre anys que va començar al 2010 i que s'ha ampliat amb les províncies com Cabo Delgado i Bié en considerar que presentaven deficiències sanitàries. A més de la formació de personal, Medicosmundi construeix centres de salut i planifica l'educació sanitària de la població.

L'organització és membre de la Xarxa Sant Cugat Solidari i té subvencions de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.