Sant Cugat dedica una jornada als efectes positius de l'art en discapacitats


Temes relacionats

Artistes amb i sense discapacitat visual s'uneixen en una mostra a la Central ( 4/feb/14)

El documental de 'Fem un museu' de Roger Comella, a Cugat tv ( 8/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge de la darrera exposició del projecte 'Discapacit ART visual'

Imatge de la darrera exposició del projecte 'Discapacit ART visual'

Sant Cugat analitzarà com les arts plàstiques poden ajudar a promoure valors i integrar persones amb necessitats educatives especials en un taller que tindrà lloc dimarts de la setmana vinent. El taller tindrà lloc al Museu de Sant Cugat a les sis de la tarda i està organitzat per l'Ajuntament i l'ONG Educació Sense Fronteres.

El psicòleg del Taller Jeroni de Moragas i llicenciat en pedagogia en arts escèniques, Ismael Guzmán, obrirà una jornada que treballarà la relació entre la creació artística i la solidaritat. La sessió té l'objectiu de mostrar que l'art pot educar en valors i integrar persones amb necessitats educatives especials.

El taller continuarà amb l'exposició d'altres projectes que integren persones amb discapacitats a través del dibuix i la pintura com és el cas de 'Fem un Museu', 'Discapacit ART visual 1.0', 'Windown', 'Les arts plàstiques i l'educació en valors' i 'DENIP-Dia Escolar de la No Violència i la Pau'.

La jornada va adreçada a docents d'art plàstiques i mestres i terapeutes d'educació especial i forma part del projecte Art i Valors que organitza Educació Sense Fronteres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.