Dos ferits greus en un accident de trànsit de la rotonda de Can Magí


  • Comparteix:

Lloc dels fets / Foto: Cedida

Lloc dels fets / Foto: Cedida

Dos ferits greus és el resultat de l'accident que s'ha produït aquest dimecres al matí a la rotonda de l'avinguda de Can Magí i Clementina Arderiu quan el conductor d'una moto ha agafat malament un revol, provocant la seva caiguda i la del seu acompanyant. Segons fonts municipals, durant la caiguda els ocupants, dos santcugatencs de 19 anys, han topat amb una furgoneta que venia en sentit contrari, la qual cosa els ha provocat fractures múltiples.

Els ocupants de la motocicleta, que portaven casc, han estat traslladats un en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i l'altre en ambulància a Mútua Terrassa. En l'accident s'han vist implicats, en total, dos vehicles, un cotxe i la motocicleta.

Fins al lloc dels fets, s'hi ha desplaçat un helicòpter, una ambulància del Servei d'Emergències i diverses dotacions de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.