L'avinguda de Francesc Macià i el carrer de Sant Bonaventura patiran talls de trànsit


  • Comparteix:

El carrer de Sant Bonaventura és una de les vies afectades

El carrer de Sant Bonaventura és una de les vies afectades

El pont de l'avinguda de Francesc Macià estarà tallat al trànsit aquest dissabte en el carril de pujada, de dos quarts de nou del matí a dos quarts d'onze, a causa d'uns treballs de neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram. A més, dilluns i dimarts de la setmana vinent el carrer de Sant Bonaventura també quedarà tallat durant el matí perquè s'instal·larà un paviment ratllat per ajudar els invidents.

La circulació a la ciutat es veurà afectada per dues petites actuacions en els propers dies. D'una banda, aquest dissabte es duran a terme uns treballs per netejar i analitzar la xarxa de clavegueram de l'avinguda de Francesc Macià. Les actuacions tindran lloc de dos quarts de nou del matí a dos quarts d'onze al pont situat entre la rambla del Celler i el carrer de la Creu, en el carril de pujada.

De l'altra, uns treballs per adequar l'asfalt del carrer de Sant Bonaventura a les persones cegues tallaran la circulació en aquesta via el dilluns i dimarts de la setmana vinent fins les tres de la tarda. L'actuació causarà un canvi de sentit en els trams finals dels carrers de Xerric i Sant Antoni, molt a prop de la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.