Les vendes de les rebaixes es concentren al mes de gener


  • Comparteix:

Les rebaixes d'hivern ja han finalitzat

Les rebaixes d'hivern ja han finalitzat

Sant Cugat Comerç i l'Associació de Comerciants del Centre Vila destaquen les vendes de les rebaixes de gener i lamenten la manca de moviment que han tingut al febrer. Les agrupacions comercials han explicat que el febrer és tradicionalment més fluix i destaquen que la clientela ja cerca productes de nova temporada la darrera quinzena del mes.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha destacat que entre els comerços associats a la seva entitat ha anat molt millor el gener davant un febrer que, afirma Pérez, és tradicionalment més fluix.

Maite Pérez

La gent parla que ha estat molt millor el gener que el febrer però tradicionalment sempre ha estat així.


La presidenta de l'Associació de Comerciants del Centre Vila, Maria Calopa, ha valorat les primeres vendes de la temporada de rebaixes i ha explicat que a partir de mitjans febrer la clientela ja buscava les prendes de nova temporada.

Maria Calopa

Enguany la tònica durant el mes de gener ha estat bastant bona però a partir de febrer la gent s'ha rebaixat de les rebaixes.


Totes dues presidentes han destacat la gran varietat i qualitat del comerç local de la ciutat enfront el model de franquícia dels centres comercials. A més, han valorat la capacitat dels fabricants d'oferir preus més atractius i que permet els comerços oferir una bona relació qualitat-preu durant tot l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.