La Generalitat defensarà al Suprem que Torre Negra segueixi al Parc de Collserola


Temes relacionats

Prudència entre els partits davant la nova sentència sobre Torre Negra ( 5/mar/14)

El TSJC deixa Torre Negra fora del Parc Natural de Collserola ( 5/mar/14)


  • Comparteix:

Torre Negra

Torre Negra

La Generalitat defensarà al Tribunal Suprem que Torre Negra ha de pertànyer al Parc Natural de Collserola. El govern ja ha presentat un recurs contra la sentència que excloïa el sector dels límits del parc i manté el compromís amb la protecció de la zona.

La Generalitat assegura que la sentència judicial barreja aspectes urbanístics i mediambientals, i no fonamenta prou bé per què Torre Negra hauria d'haver quedat fora dels límits del parc. Segons el govern, està demostrat que la zona té prou valor com per ser inclosa en el pla d'espais protegits de Catalunya i en el Parc de Collserola.

En declaracions a Cugat.cat, la directora general de Polítiques Ambientals, la santcugatenca Marta Subirà, ha afegit que la qualificació urbanística de Torre Negra no és determinant per deixar d'incorporar l'àmbit al parc.

Marta Subirà

Torre Negra és un sector que pot formar part del parc, independentment de la qualificació del sòl.


Subirà també ha demanat a la ciutadania que estigui ben tranquil·la perquè Torre Negra continua sent no urbanitzable i perquè el compromís de protecció de la Generalitat i del consistori es manté dempeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.