Santcugat.cat rep el Segell Informa per la qualitat i transparència de la informació


Temes relacionats

La web de l'Ajuntament millora en transparència, segons un estudi (16/nov/13)

La web de l'Ajuntament es renova per dins i per fora (23/oct/13)


  • Comparteix:

El web de l'Ajuntament ha rebut el Segell Informa

El web de l'Ajuntament ha rebut el Segell Informa

La pàgina web de l'Ajuntament rebrà el Segell Infoparticipa 2013 que atorga el laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB en reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Juntament amb 47 consistoris més, Santcugat.cat ha obtingut la segona millor puntuació amb un 98%, superat pels llocs webs dels consistoris de Sabadell, Esplugues de Llobregat i Sant Feliu, que han obtingut el 100%.

Santcugat.cat ha obtingut la segona millor puntuació, una posició que comparteix amb els consistoris de Barcelona, l'Hospitalet, Sant Boi i Vilanova del camí. La creació del Segell Infoparticipa va sorgir després d'una avaluació dels webs de 947 ajuntaments que va mostrar que la informació de les pàgines era 'insuficient i deficient'. En el darrer estudi, els suspensos han passat de 875 a 815.

D'aquesta manera, el web de l'Ajuntament ha superat els 22 indicadors que es van definir com a preferents. El consell certificador va acordar concedir el segell distintiu a 34 ajuntaments però, finalment, ha atorgat el reconeixement a 14 webs més que no complien amb tots els requisits de manera excepcional. L'estudi també mostra que els llocs webs amb millor qualitat informativa són els de ciutats amb més número de població.

El distintiu es lliurarà el 18 de març en un acte que tindrà lloc al Palau de Pedralbes i anirà presidit pel rector de la UAB, Ferran Sancho, i la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.