El Servei Local de Teleassistència continua a la ciutat un any més


  • Comparteix:

Tunstall Televida és l'empresa encarregada d'oferir teleassitència a la ciutat / Foto: Televida.wordpress.com

Tunstall Televida és l'empresa encarregada d'oferir teleassitència a la ciutat / Foto: Televida.wordpress.com

Les persones majors de 65 anys o amb discapacitats continuaran disposant un any més del Servei Local de Teleassistència després que l'Ajuntament hagi destinat 100.000 euros, que representen un 60% del total de l'ajuda. Aquest servei, que també finança la Diputació, ofereix suport personal i serveis complementaris perquè els usuaris puguin continuar vivint en el seu entorn.

1.035 santcugatencs podran continuar utilitzant el Servei Local de Teleassistència després de la renovació del programa per part de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, que aporta un 40% del total. El programa ofereix ajuda a persones que poden estar en risc per factors com l'edat, la solitud o la dependència.

Aquest servei preventiu ofereix atenció immediata davant de situacions de crisi, caigudes o emergències. A més, el programa aporta serveis complementaris com unitats mòbils, dispositius de seguretat i recursos adaptats a les necessitats especials com ara la discapacitat auditiva.

El Servei Local de Teleassistència es pot aconseguir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.