Els premis Ciutat de Sant Cugat tanquen el període de participació aquest diumenge


Temes relacionats

L'escola Viaró i l'AE Berenguer, nous candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat ( 5/mar/14)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen una llista de 24 candidats ( 4/feb/14)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat es lliuraran finalment el 24 de març ( 3/feb/14)

Domènec Miquel, el candidat del CMSC per als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/gen/14)

Obertes les votacions per als Premis Ciutat de Sant Cugat (24/nov/13)


  • Comparteix:

Els Premis Ciutat de Sant Cugat es lliuraran el proper 24 de març al Teatre-Auditori

Els Premis Ciutat de Sant Cugat es lliuraran el proper 24 de març al Teatre-Auditori

Els santcugatencs que vulguin suggerir i votar candidatures per la 9a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat tenen temps fins aquest diumenge. Després arribarà el torn de la comissió de propostes, que farà una selecció final de cara a la gala en què s'entregaran els guardons, prevista per al 24 de març.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat reconeixen la tasca d'entitats, associacions o empreses que han tingut un paper destacat en qualsevol aspecte de la seva vida a Sant Cugat. De moment, 24 candidatures opten a aconseguir un premi en l'edició d'enguany. Tot i així, la comissió de propostes durà a terme una selecció final, d'on sortiran els guanyadors. Les votacions es poden dur a terme a diferents espais de la ciutat, inclòs Cugat.cat, i a través de la web dels guardons.

Les candidatures van començar a prendre forma amb una primera llista inicial, formada pels alumnes de l'institut Leonardo da Vinci, l'artista Ariane Patout, Mercantic, Sant Cugat Empresarial, Sprint Idiomes, el Taller Jeroni de Moragas, Activitat Sant Cugat, l'Associació Vallès Amics de la Neurologia, Cal Crispín, el dibuixant Esteve Polls, l'esportista Joan Pahisa, el Voluntariat per la Llengua i el Club Rugby Sant Cugat.

Unes setmanes després la llista es va ampliar amb les següents entitats: el Casal de Gent Gran de Mira-sol, la secció d'hoquei herba femení del Junior, la flautista Elisabet Franch, l'agrupació teatral Fila Zero, l'actriu Mercè Arànega, els organitzadors de la Intercup, l'historiador Domènec Miquel, el Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu i l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta Pearson.

La revista 'Gausac' i el Grup de Teatre Espiral, que en principi tenien una candidatura, l'han retirada en els últims dies per presentar-la un altre any. Els seus llocs l'han ocupat l'AE Berenguer, que aquest any compleix 60 anys d'existència, i l'escola Viaró, que va celebrar el seu 50è aniversari durant el 2013. La gala tindrà lloc el 24 de març al Teatre-Auditori a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.