Cugat.cat elegeix Carme Reverte com a representant dels treballadors


  • Comparteix:

Carme Reverte

Carme Reverte

Carme Reverte ha estat elegida aquest divendres representant dels treballadors de Cugat.cat. La de Reverte, que s'ha presentat per CCOO, ha estat l'única candidatura, repetint en el càrrec per segona vegada.

La cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, ha estat elegida per la plantilla com a representant dels treballadors per una àmplia majoria. Aquest és el segon mandat de Reverte, que es marca com a objectiu mantenir les condicions del personal i, fins i tot, millorar-les.

Carme Reverte

El propòsit és mantenir-nos en la línia dels darrers anys des que tenim conveni i si és possible, i dins el context actual, millorar la situació dels treballadors de Cugat.cat


De fet, durant el primer mandat de Reverte com a representant dels treballadors de Cugat.cat es va dur a terme el desplegament del primer conveni del personal de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC). La periodista treballa al mitjà des dels seus inicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.