El Terra Dolça se suma a la campanya perquè Coca-cola etiqueti en català


  • Comparteix:

Cartell de la campanya / Foto: Plataforma per la Llengua

Cartell de la campanya / Foto: Plataforma per la Llengua

L'espai Terra Dolça se suma a la campanya #repteCocacola impulsada per la Plataforma per la Llengua i serà un dels punts de recollida de llaunes buides d'aquesta beguda. La intenció es recollir a tot el territori fins a 20.000 envasos per fer un mosaic a la plaça de Catalunya de Barcelona per reclamar a la multinacional l'etiquetatge en català dels seus productes.

El desembre del 1993, la Plataforma per la Llengua ja va recollir 15.000 llaunes per fer una acció similar amb la intenció que la companyia inclogués el català a les seves etiquetes. L'empresa continua sense fer-ho i, per això, la Plataforma per la Llengua posa en marxa de nou aquesta iniciativa.

La intenció és recollir 20.000 llaunes buides a través de diferents punts de recollida arreu del país. Un d'aquests punts serà el Terra Dolça, on ja hi ha instal·lada una paperera on es poden dipositar les llaunes buides.

Amb les llaunes recollides el 31 de maig es farà un mosaic gegant a la plaça de Catalunya de Barcelona amb el lema 'Etiqueteu en català!!!'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.