'Explica'm Teixint' organitza tallers per a víctimes de violència de gènere


  • Comparteix:

Aquests tallers estan destinats a ajudar a víctimes de violència de gènere

Aquests tallers estan destinats a ajudar a víctimes de violència de gènere

Un total de cinc dones víctimes de violència de gènere compartiran les seves experiències mentre fan diferents activitats artístiques relacionades amb el tèxtil. Es tracta del projecte 'Explica'm Teixint' que organitza l'Ajuntament en col·laboració amb les entitats Entretallers i Noestasola, que s'ha presentat aquest dissabte al Museu del Tapís-Casa Aymat. Els tallers aniran acompanyats d'altres activitats per conscienciar la població sobre la violència masclista i tenen l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les participants.

La idea principal d'aquests tallers no és tant la creació artística de les participants sinó el procés personal que viuran, tal com ha explicat la tècnica d'Educació de Museus de Sant Cugat, Helena Minuesa.

Helena Minuesa

La idea principal no és el resultat, sinó el procés. Si surten coses dignes d'exposar estarem molt contents, però, si no, ho estarem igualment perquè l'important és ajudar les persones.


La fundadora de l'entitat promotora d''Explica'm Teixint' Noestasola, Maribel Guillemont, ha explicat que activitats com aquesta són molt necessàries perquè, tot i que els últims anys s'ha avançat molt, la violència de gènere encara està present en la nostra societat.

Maribel Guillamont

Falta molta feina. Si mirem enrere hem avançat lentament. Hi ha retrocessos i per tant falta encara molta feina. Si ens traslladéssim d'aquí a 100 anys el que fem ara seria res.


La commemoració del Dia Internacional de la Dona també ha comptat aquest dissabte amb un curs de defensa personal i els concerts de la Motis Chamorro Big Band, al Teatre-Auditori, i Izah, al Teatre de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.