L'ADS reivindica el paper de la dona en la primera concentració del 8 de març


Temes relacionats

'Explica'm Teixint' organitza tallers per a víctimes de violència de gènere ( 9/mar/14)

Hora Bruixa reivindica el rol femení a la història amb una acció per la ciutat ( 8/mar/14)

L'Escola d'Art i Disseny consciencia els seus alumnes sobre la igualtat de gènere ( 7/mar/14)

Maria Jesús Izquierdo: 'Les dones han de deixar de transferir riquesa als altres' ( 7/mar/14)


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones s'ha aplegat a la plaça d'Octavià

Una cinquantena de persones s'ha aplegat a la plaça d'Octavià

L'Assemblea pels Drets Socials ha reivindicat aquest dissabte la igualtat de gènere i el paper de la dona en la societat amb la primera concentració local amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que ha aplegat a la plaça d'Octavià una cinquantena de persones. Sota el lema 'Lluitem pels nostres cossos, drets i llibertats', l'acte ha tingut el suport de diverses agrupacions polítiques i entitats, que s'han dirigit a la manifestació convocada a Barcelona.

La plaça d'Octavià ha estat el punt de sortida de la mobilització encapçalada per l'Assemblea pels Drets Socials. Una de les membres de l'Assemblea pels Drets Socials, Alba Gordó, ha explicat que es tracta de la primera manifestació convocada a la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que la iniciativa neix per tenir continuïtat en els propers anys.

Alba Gordó

És la primera vegada que es fa una manifestació a Sant Cugat amb motiu del Dia de la Dona. Esperem que aquest any sigui el més fort possible i mantenir-ho. En el manifest s'intenta fer ressò de tots els problemes de les dones en l'actualitat.


Entitats com Hora Bruixa i Cantem les 40 i la majoria dels partits polítics d'esquerres han donat suport a la mobilització. Després de llegir un manifest i cantar diverses cançons que defensen les dones vers els maltractaments i les desigualtats, els manifestants s'han dirigit a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per participar en la mobilització convocada a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.