Soler dimiteix de la vicepresidència del CMSC i demana renovar la presidència


Temes relacionats

Marc Dinarès: 'La nova seu del CMSC és la que els socis es mereixen' (26/feb/14)

Marc Dinarés presenta la seva renúncia com a gerent del CMSC (24/feb/14)


  • Comparteix:

Manel Soler

Manel Soler

El vicepresident del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Manel Soler, ha presentat aquest dilluns la seva dimissió. El motiu és la 'incompatibilitat de caràcters' amb el president de l'entitat, Francesc Cruces. És per això que ara demana una renovació de la presidència. Aquesta dimissió arriba un mes després que Marc Dinarès presentés la renúncia com a gerent.

Manel Soler ha renunciat al càrrec de vicepresident del CMSC durant la junta directiva d'aquest dilluns. Segons explica Soler en una carta dirigida al president de l'entitat, a la qual ha tingut accés Cugat.cat, la dimissió es farà efectiva el 30 d'abril. Soler especifica al text que després 'de llegir amb molta cura els documents de Procés de participació i reflexió estratègica de l'1 de juliol de 2011 i el Pla Estratègic 2014-2016 de 18 de febrer de 2014, la presidència actual hauria de donar pas a noves generacions que són el present i el futur del nostre CMSC'.

Fa un any ja va presentar la seva renúncia però en aquell moment va frenar la decisió a l'espera de les gestions que en aquells moments s'estaven fent en l'àmbit econòmic i patrimonial amb l'Ajuntament, que van culminar amb el projecte de trasllat a la nova seu del carrer de Sant Bartomeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.