El concurs de dibuix de l'Aula de So gira entorn 'El Petit Príncep'


  • Comparteix:

El VIII concurs de dibuix de l'Aula de So porta el Petit Príncep com a tema / Foto: Larevista.mx

El VIII concurs de dibuix de l'Aula de So porta el Petit Príncep com a tema / Foto: Larevista.mx

L'Aula de So busca cartell per a la cantata de 'El Petit Príncep' i, per aquest motiu, ha obert el 8è concurs de dibuix infantil adreçat a nens i nenes de sis a 10 anys. Les obres, que es poden fer amb qualsevol material i una tècnica totalment lliure, es poden presentar fins al 15 d'abril a les oficines de l'Aula de So o a l'adreça comunicacio@auladeso.org.

Tècniques de dibuix que proporcionin imatges clares, un format DIN A 4 en vertical i adjuntar la butlleta de dades del concursant en l'obra són els únic requisits per poder participar al concurs de dibuix infantil de l'Aula de So. Tots els dibuixos es penjaran al Facebook de l'entitat i el que aconsegueixi més vots podrà optar directament a un dels tres premis.

El dia 28 d'abril es coneixeran els guanyadors. El primer premi és una guitarra 1000 Estruch, el participant que quedi en la segona posició rebrà un teclat Casio SA-75 i el tercer guanyador optarà a una flauta de bec. A més, els tres dibuixants podran assistir al concert que tindrà lloc en el teatre la Sala de Rubí el 24 de maig.

L'actuació comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola Coral d'Aula de So i el Grup de Teatre del Teatre Musical d'Aula de So presentarà el musical 'Hair'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.