La compra i l'habilitació de la nova seu de la Policia costaran prop de dos milions


Temes relacionats

Les càmeres de videovigilància arribaran a Can Trabal a partir de finals d'any (12/mar/14)

La nova comissaria de la Policia Local estarà operativa després de l'estiu (14/gen/14)

La nova comissaria de la Policia Local obrirà portes la primera meitat del 2014 ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

La compra i l'adequació de la nova seu de la Policia Local, a la plaça de la Vila, tindran un cost total de gairebé dos milions d'euros per a unes instal·lacions de quatres plantes i 1.200 metres quadrats. En el consell de barri de Centre-Oest d'aquest dimarts, el tinent d'alcalde de Seguretat ha destacat que condicionar l'espai ha evitat gastar el doble de pressupost en la construcció d'un nou edifici.

L'adquisició de l'antiga seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), allà on s'ubicarà la nova comissaria de la Policia Local, suposa 1'3 milions d'euros. A aquesta quantitat cal sumar el condicionament de l'espai.

L'adequació de la sala Canigó, l'única zona que estarà oberta a la ciutadania, té un cost de 128.500 euros. L'habilitació i adequació a la normativa de la resta de les instal·lacions està pressupostada en dues partides de 196.000 i 199.000 euros. A més, el mobiliari arribarà als 75.000 euros i l'habilitació de places per a cotxes al pàrquing de la plaça pujarà fins als 60.000.

Tot plegat tindrà un cost de 1.958.000 euros. El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha destacat el fet que habilitar aquest espai és molt més barat que no pas construir un nou edifici.

Francesc Carol

Fer una comissaria de nova planta ens costaria el doble. Per tant, amb aquesta opció hi ha un estalvi clar.


Està previst que el trasllat s'iniciï després de l'estiu, segons les previsions de l'equip de govern. La seu remodelada tindrà 1.205 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.