Alumnes de La Vall organitzen una marxa a favor del paper de la dona a la societat


Temes relacionats

Alumnes de La Vall impulsen un projecte solidari per a l'atleta Alexandra Panayotou (29/gen/14)

'Running4her' és el repte de Panayotou en defensa de la igualtat de gènere ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

Panayotou correrà per una causa solidària / Foto: 'Running4her'

Panayotou correrà per una causa solidària / Foto: 'Running4her'

Una setantena d'alumnes de l'escola La Vall organitzen una marxa solidària que recorrerà els carrers de Sant Cugat el 30 de març. L'activitat recaptarà fons per al projecte solidari 'Running4her', que col·labora en diverses iniciatives per dignificar el paper de la dona, i també retrà homenatge al corredor que va morir en l'última edició de la Mitja Marató.

70 alumnes de batxillerat de l'escola La Vall s'han dividit en diferents grups de treball per posar el seu gra de sorra en el projecte solidari 'Running4her'. Les noies, que ja van organitzar un concert a Girona el Dia Internacional de la Dona, estan organitzant una marxa solidària, que se celebrarà el 30 de març i que recaptarà diners per al projecte.

La marxa, que ja té el vistiplau de l'Ajuntament, començarà a les onze del matí al parc de la Pollancreda i recorrerà diversos carrers de la ciutat abans de tornar al punt de sortida. El recorregut total serà de quatre quilòmetres. L'activitat, que té un preu de 12 euros pels adults i de tres pels nens de fins a 12 anys, està oberta a tota la ciutadania i també servirà per recordar el corredor que va morir durant la darrera Mitja Marató, celebrada al setembre passat.

La sotsdirectora de batxillerat de la Vall, Roser Farrús, ha explicat que les alumnes de l'escola estan aprenent a desenvolupar iniciatives de manera pròpia, cosa que els permet adquirir experiència de cara al món laboral.

Roser Farrús

El fet de participar en aquest projecte els ajuda a tirar endavant una idea elles mateixes. És una activitat real.


'Running4her' és un projecte solidari que pretén recaptar fons per destinar-los a diverses activitats lligades al món de la dona. El punt culminant de la iniciativa arribarà a principis de juny quan l'atleta Alexandra Panayotou correrà 400 quilòmetres a través de les quatre demarcacions. L'esportista ha atès Cugat.cat i ha destacat que ara veu molt millor el projecte que a la tardor i que se sent preparada per afrontar el que serà el 'major repte' de la seva carrera.

Alexandra Panayotou

De moment veig molt bé les coses i l'important és estar bé ara perquè queden menys de tres mesos pel gran repte.


El responsable de comunicació del projecte, Marc Cornet, ha manifestat que 'Running4her' afronta la fase final i que, de moment, els resultats són molt satisfactoris.

Marc Cornet

El projecte ja està en la fase decisiva però, de moment, la valoració és molt positiva.


Els beneficis obtinguts es destinaran a un estudi de l'Hospital de la Vall d'Hebron, un projecte d'educació a les dones del Congo i un altre de l'Estat espanyol que vol ajudar aquelles dones que es troben en risc d'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.