Cau Amic incrementa les cases d'acollida de gossos arran la crisi


Temes relacionats

El Cau Amic ja té els diners necessaris per millorar les instal·lacions (14/feb/14)

El Cau Amic demana ajuda a través de Worldcoo per millorar les instal·lacions (28/gen/14)


  • Comparteix:

La protectora Cau Amic té uns 70 gossos a les seves instal·lacions / Foto: Cau Amic

La protectora Cau Amic té uns 70 gossos a les seves instal·lacions / Foto: Cau Amic

El nombre de cases d'acollida de gossos derivats de Cau Amic s'ha incrementat en una vintena davant l'augment de donacions i abandonaments d'aquests animals. Actualment, la protectora acull una setantena de gossos, dels quals 50 resideixen a Cau Amic i 20 a cases externes.

La crisi econòmica també afecta les protectores d'animals. El número de gossos abandonats o donats a la protectora santcugatenca Cau Amic ha crescut els darrers anys, fet que ha obligat l'entitat a ampliar el número de cases d'acollida d'aquests animals. L'any passat, la protectora disposava de tres cases d'acollida mentre que enguany ja compta amb una vintena de famílies que donen refugi als gossos abandonats. A més, l'entitat acull una vuitantena de gats salvatges.

La portaveu de Cau Amic, Rosa Maria Marquès, ha explicat a Cugat.cat que el Cau s'ha vist desbordat i que per tant, des de l'organització han hagut de comptar amb una vintena de cases d'acollida per poder atendre tots els gossos.

Rosa Maria Marquès

En anys anteriors teníem quatre o cinc cases d'acollida, i ara en tenim 20 més. La capacitat del Cau no és suficient i per tant hem buscat cases d'acollida per anivellar la quantitat de gossos.


La protectora, que té capacitat per 30 gossos, es finança a través de donacions dels seus socis i una subvenció de l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.