L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil participa en el Dia del Voluntariat


Temes relacionats

Protecció Civil i ADF posen en valor la col·laboració amb els municipis veïns (12/mar/14)

Evacuen en helicòpter un ciclista ferit greu a Sant Medir ( 1/mar/14)


  • Comparteix:

Uns 400 voluntaris han participat en el Dia del Voluntariat de Protecció Civil. / Foto: Gencat.cat

Uns 400 voluntaris han participat en el Dia del Voluntariat de Protecció Civil. / Foto: Gencat.cat

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Cugat s'ha sumat aquest dissabte al Dia del Voluntariat, una jornada que serveix per compartir coneixements i experiències entre les diverses agrupacions catalanes. Aquesta 2a edició s'ha celebrat a Tarragona i ha aplegat uns 400 voluntaris.

La conselleria d'Interior ha entregat en aquesta jornada 27 distincions, vuit de les quals han estat mencions honorífiques a les associacions de voluntaris de Protecció Civil que porten 10 anys registrades a la Generalitat.

Durant el 2013, el nombre d'associacions de voluntaris ha augmentat un 40%, de manera que hi ha registrades 78 agrupacions. En aquest sentit, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha apuntat que el govern apostarà per la qualitat en la formació d'aquests voluntaris.

A més, el director general de Protecció Civil, Jordi Aurich, ha anunciat durant la jornada la creació d'un carnet per als voluntaris amb l'objectiu d'identificar millor els membres i la seva tasca.

Jordi Aurich

Crèiem oportú instaurar la figura d'aquest carnet de voluntari no només per diferenciar-los dels altres cossos, sinó també perquè puguin actuar davant d'una emergència.


La jornada ha comptat amb una exposició de vehicles de totes les associacions de voluntaris i un acte institucional a l'auditori del Complex Educatiu de Tarragona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.