Els voluntaris de Protecció Civil veuen amb bons ulls el nou carnet identificatiu


Temes relacionats

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil participa en el Dia del Voluntariat (15/mar/14)


  • Comparteix:

Membres de Protecció Civil en plena tasca

Membres de Protecció Civil en plena tasca

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Cugat veu amb bons ulls el nou carnet que els permetrà identificar-se de forma oficial. Aquest projecte, que impulsa Protecció Civil de Catalunya, facilitarà la feina dels voluntaris de les associacions en casos d'emergència i els permetrà actuar encara que no portin l'uniforme.

Cada associació de voluntaris de Protecció Civil tindrà un carnet propi que els permetrà identificar-se com a components oficials de l'entitat en cas d'emergència. Així ho ha anunciat aquest dissabte el director general de Protecció Civil, Jordi Aurich, en la celebració del Dia del Voluntariat a Tarragona. La cap de secció de l'associació de Sant Cugat, Àngels Sayol, ha explicat a Cugat.cat que el carnet ajudarà els voluntaris a dur a terme la seva tasca de forma eficient.

Àngels Sayol

Si passes per casualitat per un lloc on hi ha hagut una emergència i vols ajudar tot i anar sense uniforme, amb el carnet t'adreces al responsable de l'emergència i així pots ajudar.


El projecte suposa un pas endavant per facilitar la viabilitat de l'ajut en cas d'emergència. Els voluntaris, que han de passar un curs bàsic de preparació i un examen, estan preparats per actuar en cas d'urgència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.