El bar Baobab de Halassane N'Diaye compleix avui 25 anys


Temes relacionats

Halassane i el seu bar Baobab ( 5/ago/10)

El bar Baobab bufa 20 espelmes aquest dissabte amb una xocolatada, sopar i ball ( 2/oct/09)

Les Barraques s'estrenen amb pregó de Halassane N'Diaye i amb nova ubicació (27/jun/09)


  • Comparteix:

El bar Baobab compleix aquest dilluns 25 anys. El seu propietari, Halassane N'Diaye, explica a Cugat.cat que l'acollida i l'ajuda que li han donat els santcugatencs en el seu bar Baobab són els millors regals que li ha fet la ciutadania.

El Baobab va aixecar la persiana el 24 de març del 1989 al carrer Major de la mà de Halassane N'Diaye, un dels primers immigrants de la ciutat. Arribat de Guinea Conakry, Halassane creia que el començament seria difícil perquè Sant Cugat era una ciutat petita i amb poca immigració però, segons diu, els santcugatencs li van demostrar que podien ser més oberts que els barcelonins.

En aquests 25 anys, la ciutat ha crescut i ha deixat de ser un petit poble gràcies a l'arribada de nova població. En aquest sentit, Halassane ha destacat que la gent ha vingut a Sant Cugat perquè volia participar de la vida d'aquest municipi.

Halassane N'Diaye

Ha vingut gent nova a la ciutat però no només per viure aquí, sinó perquè han sentit el que és aquesta ciutat.


Recordant la trajectòria del Baobab a la ciutat, Halassane ha manifestat que el millor record que té és l'ajuda i la participació dels santcugatencs en part perquè, segons ha manifestat, tots han contribuït perquè el Baobab continuï viu.

Halassane N'Diaye

Totes les generacions de joves han passat pel Baobab i tots han col·laborat i han ajudat perquè sigui viu encara.


Halassane va venir a Sant Cugat després de conèixer la seva dona, la Montse, una antropòloga que estudiava una ètnia a Guinea Conakry.

Halassane N'Diaye va ser caparrot i fa cinc anys, pregoner de les Barraques de Festa Major. També cinc anys enrere, va celebrar el vintè aniversari del local en una festa que va tenir lloc a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.