Toni Ramon respon ICV i es mostra convençut de la utilitat de les Jornades d'Immigració


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials ha explicat que les Jornades d'Immigració celebrades el passat cap de setmana eren una eina d'informació per les persones i entitats que treballen, dia a dia, amb la comunitat immigrada a Sant Cugat i no pas unes jornades per immigrants. D'aquesta manera Toni Ramon contesta Iniciativa per Catalunya Verds que havia acusat l'Ajuntament de fer les Jornades només 'per quedar bé'. Ramon està convençut de l'èxit i la utilitat de les Jornades i n'ha anunciat una segona edició.

Toni Ramon s'ha mostrat sorprès per les declaracions dels ecosocialistes criticant les 'Jornades d'Immigració' organitzades, precisament, per la Taula d'Immigració, que aplega les entitats i associacions a la ciutat que treballen en el fet migratori.

Sobre les crítiques que hi havia 'pocs immigrants extracomunitaris', el tinent d'alcalde de Polítiques Socials ha explicat que les Jornades estaven plantejades com un instrument informatiu i formatiu de les persones que treballen amb immigrants. Toni Ramon lamenta que unes jornades útils i formatives siguin utilitzades pels ecosocialsites com arma de desgast polític:

Toni Ramon

Eren unes jornades pensades per la gent que treballa amb el fet migratori per donar eines i idees.


La 'Guia per Immigrants' també ha estat blanc de les crítiques d'Iniciativa. Ramon diu que és una guia de recursos i que, com tal, és breu i sintètica ja que busca informar dels recursos a l'abast no pas d'explicar-los exhaustivament. De tota manera el tinent d'alcalde considera que Iniciativa cau en la crítica gratuïta.

Pel que fa les Jornades, Toni Ramon s'ha felicitat del seu resultat i ha anunciat que des de la Taula d'Immigració ja s'ha demanat una segona edició. Ramon ha destacat l'alta participació en els tallers i l'alt nivell dels conferenciants:

Toni Ramon

Van anar molt bé i des de la Taula de la Immigració ja s'ha demanat uan segona edició.


Quasi 200 persones van participar el passat 28 de febrer en aquestes jornades coordinades per l'àrea de Polítiques Socials i Joventut amb les 30 entitats que integren la Taula d'Immigració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.