Club Rugby: 'El premi és un compromís amb la ciutat i els valors del rugbi'


Temes relacionats

El Rugby Sant Cugat és un referent català i estatal pel seu model de joc ( 6/mar/14)


  • Comparteix:

El Club de Rugby Sant Cugat suma un nou trofeu a les seves vitrines. L'entitat ha rebut el Premi Ciutat de Sant Cugat en reconeixement a la trajectòria d'èxits de les diferents categories del club. Només en la darrera temporada, l'entitat esportiva, que compta amb més de 400 esportistes, va sumar 16 títols.

El club té set equips federats, i la temporada passada va aconseguir dos campionats estatals, en categoria sub 20 i sub 14. En l'àmbit català es reparteix les victòries al Campionat de Catalunya amb la Santboiana, l'equip de referència d'aquest esport.

El planter, anomenat l'Escola del Vallès, és una de les apostes del club guardonat. És en aquesta secció del club on es formen nois i noies des dels sis fins als 16 anys, que després passen a la secció de competició i on disputen tornejos dins de l'àmbit federat.

El president de l'entitat, Mauri Benito, ha agraït el guardó i ha destacat que el compromís del club amb la ciutat es concretarà en seguir formant ciutadans exemplars per mitjà dels valors del rugbi com són el treball en equip i la superació.

Mauri Benito

Rebre un premi com aquest suposa que el club tingui un compromís amb la ciutat i el nostre és seguir formant ciutadans amb els valors del rugbi.


La nominació és fruit dels èxits esportius a les diferents categories. El sènior va disputar la promoció per pujar a Divisió d'Honor per primera vegada, els juvenils són campions de Catalunya i de l'Estat espanyol, i els cadets també són dominadors de Catalunya i tercers a àmbit estatal. A més, l'entitat ha volgut potenciar la secció femenina de l'entitat recuperant un sènior femení en col·laboració amb el Club de Rugby Spartans de Granollers.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.