La Unipau centrarà la seva reflexió d'estiu a la situació dels països del Mediterrani


Temes relacionats

La segona jornada de la Unipau aborda la relació entre diners i persones (15/mar/14)

Migracions i populismes centren un nou cicle de Nits Temàtiques de la Unipau (16/feb/14)

La figura d'Anna Politkóvskaya centrarà la Diada per la No Violència (19/gen/14)

Empar Salvador, Memorial Joan XXIII per l'aportació a la memòria històrica (23/nov/13)


  • Comparteix:

El curs d'estiu de la Unipau reflexionarà sobre la situació, els conflictes i el futur dels països de la riba de la Mediterrània. Així s'ha avançat aquest dimarts a la renovació del conveni entre la Unipau i l'Ajuntament que permet que l'entitat santcugatenca tiri endavant les seves activitats.

Aquesta és una de les propostes que la Unipau tira endavant gràcies a la col·laboració amb el consistori, que suposa una injecció de 39.500 euros per aquest any. A banda del curs d'estiu, això també permet celebrar el seminari d'hivern, les Nits Temàtiques, el Memorial Joan XXIII per la Pau, el Dia de la No-Violència i la Pau i el programa Teixint Xarxes.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha posat en valor aquesta col·laboració i el compromís de l'Ajuntament i també ha avançat la intenció de l'entitat de fer un pas endavant. En aquest sentit, Oliveres ha explicat que la Unipau té la intenció de portar el programa Teixint Xarxes a Barcelona després d'haver exportat la iniciativa a Rubí i Cerdanyola. Es tracta d'una iniciativa educativa que busca fomentar el debat entre els alumnes de 3r d'ESO de temes sobre la pau i la solidaritat.

Arcadi Oliveres

El programa Teixint Xarxes té molta empenta. Ha arribat a Rubí i Cerdanyola i era estem en converses per dur-lo a escoles de Barcelona.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat la responsable de rubricar l'acord amb Oliveres. Conesa ha lloat la tasca de la Unipau en la reflexió i el debat sobre els valors de la societat actual.

Mercè Conesa

Hi ha persones que no viuen en condicions dignes. Nosaltres vivim en l'opulència, tot i la crisi. Per això és moment de repensar els nostres valors.


La Unipau celebrarà el seu curs d'estiu, que té per títol 'Entre el sud i el nord, un mar de conflictes i esperances' del 17 al 23 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.