Treballadors de l'Ajuntament promouen donar un euro al mes a causes solidàries


  • Comparteix:

La iniciativa prové d'un grup de treballadors de l'Ajuntament

La iniciativa prové d'un grup de treballadors de l'Ajuntament

Un grup de treballadors de l'Ajuntament ha impulsat la proposta de donar cada mes un euro de la nòmina per a causes solidàries. La iniciativa, oberta als treballadors del consistori, s'aplega sota el paraigua de Teaming, una iniciativa solidària nascuda el 1998 amb l'esperit de recaptar diners a través del 'crowdfundind'. Actualment, més de 1.000 empreses de 40 països s'han apuntat al projecte, recaptant més de 200.000 euros mensuals.

El projecte, exposat aquest dimarts a la sala de plens del consistori, és una idea de sis treballadors de l'Ajuntament. Una proposta pensada exclusivament per a persones que duen a terme la seva activitat professional a l'administració local.

L'objectiu és que els participants cedeixin un euro al mes de la seva nòmina a iniciatives solidàries locals. Tal com ha explicat la tècnica de Polítiques Socials Anna Soler, la intenció és que siguin els mateixos treballadors els qui decideixin les activitats beneficiàries.

Anna Soler

Tots els treballadors que s'apuntin podran presentar projectes socials que ells coneguin. Després votarem.


La iniciativa s'emmarca en el projecte solidari Teaming que, a través del 'crowdfunding', recapta 200.000 euros al mes gràcies a les aportacions de més de 1.000 empreses d'arreu del món.

Segons Soler, un bon nombre de persones de l'Ajuntament s'ha interessat per Teaming. A la trobada informativa d'aquest dimarts ha assistit el creador original de Teaming, Jil Van Eyle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.