Sant Cugat se suma a 'L'hora del planeta' amb una apagada de llums


  • Comparteix:

Sant Cugat ja s'ha adherit altres anys a aquesta iniciativa

Sant Cugat ja s'ha adherit altres anys a aquesta iniciativa

Sant Cugat s'adherirà aquest dissabte a 'L'hora del planeta' amb l'apagada de l'enllumenat ornamental del Monestir i de la plaça de Gabriel Ferrater. La iniciativa, promoguda pel World Wide Fund for Nature, té lloc cada darrer cap de setmana de març, i consisteix a fer una apagada elèctrica voluntària amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre el canvi climàtic.

'L'hora del planeta' no només és una iniciativa adreçada als governs locals, sinó que vol abraçar el conjunt de la població: institucions, particulars, empreses i organitzacions. Amb el gest simbòlic de l'apagada, que durarà una hora, es vol conscienciar tothom de la necessitat de prendre mesures contra el canvi climàtic, les emissions contaminants, la necessitat d'estalviar energia i la reducció de la contaminació lumínica. A Sant Cugat, l'apagada tindrà lloc entre dos quarts de nou i dos quarts de deu del vespre.

Arreu del món, cada any se sumen a aquesta iniciativa més de 7.000 ciutats, 35.000 empreses i desenes de milers d'organitzacions cíviques de tot tipus. L'objectiu final és avançar cap a un futur de benestar i progrés més sostenibles per a tothom arreu del planeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.