Ussía Tours és el nou benefactor del Club Muntanyenc Sant Cugat


Temes relacionats

Tràmit Sisquella es converteix en benefactora de la seu del CMSC (19/feb/14)

Mútua General de Catalunya impulsa la nova seu del CMSC amb 2.000 euros (16/gen/14)


  • Comparteix:

José Ussía i Francesc Cruces han signat l'acord a la seu del Club Muntanyenc

José Ussía i Francesc Cruces han signat l'acord a la seu del Club Muntanyenc

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha signat aquest dijous un acord de col·laboració amb l'agència de viatges Ussía Tours que converteix aquesta empresa en benefactora de la nova seu de l'entitat. L'acord preveu una aportació de 1.200 euros per part d'Ussía Tours destinats a la construcció del nou edifici que estarà llest el mes vinent i la possibilitat d'oferir els serveis de l'agència als socis del club amb preus especials.

El president del CMSC, Francesc Cruces, ha agraït l'esforç i el compromís d'Ussía amb el club i ha destacat que, a banda de l'aportació monetària, els socis del club podran gaudir d'ofertes especials per part de l'agència de viatges i de la resta de benefactors actuals i futurs.

Francesc Cruces

Per una banda és una colaboració econòmica per al desenvolupament de la nova seu i per una altra suposa uns avantatges per als socis de l'entitat.


El director d'Ussía Tours, José Ussía, ha ressaltat la identificació de l'empresa amb la ciutat després de gairebé dues dècades. També ha qualificat el Club Muntanyenc com l'entitat 'número 1' de Sant Cugat i ha explicat que amb aquest acord podran arribar a tots els socis i oferir-los els seus serveis al millor preu.

José Ussía

Ens sentim molt identificats amb Sant Cugat i creiem que el Club Muntanyenc és el club número 1.


Ussía Tours és la quarta empresa benefactora del CMSC, després de la signatura de convenis amb Mútua General de Catalunya, Tràmit Sisquella i Segupark Correduria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.