Arrenquen les obres de millora de la xarxa de gas al carrer d'Endavallada


  • Comparteix:

Imatge del carrer d'Endavallada

Imatge del carrer d'Endavallada

El carrer d'Endavallada patirà restriccions a partir d'aquest dilluns i durant un mes i mig per les obres de millora de la xarxa de distribució de gas. Els treballs s'efectuaran en dues fases i per trams, que quedaran tallats al trànsit rodat.

Les obres preveuen la substitució de la canonada de distribució de Gas Natural al carrer d'Endavallada.

El primer tram afectat és el comprés entre l'avinguda de Rius i Taulet i el carrer dels Marges, on està previst treballar fins al 17 d'abril. Després s'iniciarà l'actuació en el tram entre el carrer dels Marges i la plaça de Sant Pere, que s'allargarà fins al 16 de maig.

Mentre durin les obres, els vehicles de mercaderies no podran baixar pel carrer d'Endavallada i circularan per itineraris alternatius. A més, els quatre paradistes del mercat setmanal es traslladaran a la plaça dels Quatre Cantons. Està previst que puguin tornar a la seva ubicació habitual a partir del 24 d'abril.

Tot i l'afectació en el trànsit rodat, en tot moment es mantindrà l'accés al carrer dels Marges, exclusiu per als veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.