Vuit establiments ofereixen els seus millors plats al 'Tast & Tapes al Monestir'

Cartell de la iniciativa / Foto: Vinos de Hoz

Societat

Publicat el 30/mar/14 per Núria Juanico

Vuit establiments dels voltants del Monestir oferiran aquest dijous un tast de les seves millors tapes. La iniciativa, que porta per nom 'Tast & Tapes al Monestir', pretén dinamitzar els locals gastronòmics de la zona i comptarà amb la presentació d'un nou vi de les bodegues Vinos de Hoz.

La iniciativa, organitzada per Vinos de Hoz i Vins Noe, arrencarà a les set de la tarda i s'allargarà fins a les onze de la nit. L'activitat permetrà tastar la broqueta de vedella amb salsa de vi dolç del restaurant La Plaça, la mini amanida d'El Vi de Deu, el saltejat de botifarra d'El Mesón i les olives escolana amb mozzarella fregida de La Vita in Fiori. També es podrà tastar la borifarra de calçots del Tost, el rotllet al pesto del Zum Zum, el matrimoni ibèric de Dehesa Santa Maria i el barrejat de peix del Bon dia.

Per un preu de 3,75 euros, cada establiment oferirà una tapa i una copa de vi. El responsable de Vinos de Hoz, Carles Badia, ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és dinamitzar la gastronomia de la zona i convertir l'activitat en una festa dels sentits.

Carles Badia

Pretenem dinamitzar els establiments de la zona del Monestir. Oferirem una tapa amb una copa del nostre nou vi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest celler ja va organitzar la mateixa activitat a la plaça de Pep Ventura a finals de febrer. Vinos de Hoz és una petita empresa fruit de l'associació d'uns agricultors de Viñedos de Hoz, a Osca, i d'uns santcugatencs vinculats a aquesta població.