La Marxa Infantil manté el nombre d'inscripcions


Temes relacionats

El CMSC obre les inscripcions de la Marxa Infantil a Internet ( 1/mar/14)

La 56a Marxa Infantil aposta per mantenir el format de la caminada anterior (19/feb/14)

La 56a Marxa Infantil tornarà a passar per Can Coll, Torre Negra i el Pi d'en Xandri (20/gen/14)

La Marxa Infantil recorrerà Collserola el 6 d'abril ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

La Marxa Infantil arriba a la 56a edició

La Marxa Infantil arriba a la 56a edició

1.250 parelles s'han inscrit a la 56a edició de la Marxa Infantil que organitza el Club Muntanyenc aquest diumenge. La Marxa Juvenil, de la seva banda, ha reunit 40 inscrits. Amb aquestes xifres, la categoria Infantil manté una tendència de participació molt semblant a les dels últims anys. En el cas de la juvenil, l'organització apunta la possibilitat de suprimir-la en futures edicions si la participació continua baixant.

L'organització dóna per bo el nombre d'inscripcions aconseguit en aquesta edició. El període per apuntar-se a la competició, que va finalitzar divendres passat, ha reunit finalment prop de 1.300 parelles, el que representa un total de gairebé 2.600 nens que recorreran zones de Collserola aquest diumenge.

El coordinador de la prova, Silvano Bendinelli, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és mantenir aquesta participació durant els propers anys per garantir la seguretat dels marxaires.

Silvano Bendinelli

Podríem créixer més, però no hi ha la possibilitat de fer-ho. El tema de la seguretat es descontrolaria; no podem créixer de manera infinita.


L'Hípica de Can Calders, Can Coll, el Pi d'en Xandri i Torre Negra són alguns llocs per on passaran la 56a edició de la Marxa Infantil i la 5a Marxa Juvenil que, com l'any passat, se celebraran íntegrament pel matí. Bendinelli ha anunciat que 170 voluntaris del CMSC, a més dels d'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i Protecció Civil, vetllaran per la seguretat i orientaran els joves excursionistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.