Un atropellament mortal al tren de FGC atura el servei prop de dues hores


  • Comparteix:

Imatge de l'exterior de l'estació

Imatge de l'exterior de l'estació

Un atropellament mortal a la via del tren de l'estació de Lluís Millet de FGC ha provocat, 'per causes alienes a l'empresa', que els usuaris estiguessin sense servei prop de dues hores aquest dimarts. La incidència ha aturat la circulació en els dos sentits entre Sant Cugat i Sarrià afectant les línies S1 i S2. El servei s'ha restablert a dos quarts de dotze de la nit.

La incidència s'ha produït a tres quarts de nou del vespre d'aquest dimarts, segons han informat els Bombers a Cugat.cat, quan s'ha produït l'atropellament mortal. FGC, a través del seu perfil a Twitter, ha informat que la incidència ha tingut lloc 'per causes alienes a l'empresa'.

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, una de Policia Local i una altra del Serveis d'Emergències Mèdiques. L'atropellament ha motivat que la Generalitat activés la plealerta del pla FERROCAT. El pla s'ha desactivat a dos quarts d'onze de la nit, un cop s'ha restablert el servei amb circulació de trens fora del seu horari habitual. A dos quarts de dotze, el servei ja funcionava amb normalitat.

En total, el servei de FGC ha estat paralitzat durant una hora i 45 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.