Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo, sense transport escolar el curs vinent


  • Comparteix:

La supressió arriba a partir del curs vinent / Foto: CCVOCC

La supressió arriba a partir del curs vinent / Foto: CCVOCC

Els centres educatius Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo da Vinci es quedaran sense transport escolar a partir del curs vinent amb l'excepció dels estudiants de les Planes que estudien a la Floresta. L'equip de govern estudiarà augmentar la flota d'autobusos urbans i la freqüència de pas i adaptar els horaris als de les escoles. També ha valorat que les AMPA gestionin un servei de transport discrecional.

El departament d'Ensenyament ha suprimit progressivament el transport no obligatori - quan l'escola està en el mateix municipi en què resideix l'alumne - en ciutats amb més de 50.000 habitants.

Per suplir la manca de transport públic, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha manifestat que l'Ajuntament estudia augmentar la flota d'autobusos urbans en les hores d'entrada als centres i modificar algunes rutes per evitar el possible col·lapse als matins.

Ester Salat

Podem enfortir la xarxa de transport urbà i també hi ha iniciatives com gestionar un sistema de transport des de l'AMPA.


A més, la regidora ha apuntat que les escoles ja havien anunciat als pares i mares en el període de preinscripció la supressió del transport escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.