El Museu del Tapís amplia la seva oferta adaptada a les persones amb sordesa


  • Comparteix:

Un dels vídeos subtitulats / Foto: YouTube Sant Cugat

Un dels vídeos subtitulats / Foto: YouTube Sant Cugat

El Museu del Tapís Contemporani amplia la seva oferta adaptada a les persones amb sordesa amb vídeos subtitulats amb llenguatge dels signes a través del canal YouTube Sant Cugat. Els clips tradueixen els mòduls explicatius de 'La mirada tàctil', l'experiència multisensorial que permet l'accessibilitat als continguts del Museu del Tapís com a col·lecció i el procés d'elaboració d'un tapís.



El museu de la Casa Aymat ja oferia continguts a les persones amb sordesa amb el servei de guia amb llenguatge de signes. Ara, el Museu del Tapís Contemporani disposa d'uns vídeos subtitulats amb aquest mateix llenguatge. Es tracta de cinc clips que estan disponibles al canal YouTube Sant Cugat i, en breu, a la web dels Museus de Sant Cugat, segons el seu director Lluís Campins.

El Museu del Tapís Contemporani és un dels nou museus del país que ofereixen aquest servei, segons ha anunciat aquest dimarts la Diputació. La iniciativa ha tingut l'assessorament de la Federació de Sords de Catalunya (FESOCA) i té l'objectiu de garantir que els visitants sords signants i oralistes puguin conèixer l'essència dels museus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.