El nou comerç vegà Vegan Heart obre les seves portes a la ciutat


  • Comparteix:

El nou comerç vegà Vegan Heart

El nou comerç vegà Vegan Heart

El comerç Vegan Heart ha obert les seves portes als vegans santcugatencs. L'establiment, que comercialitza amb productes d'origen natural i vegetal, és el primer d'aquestes característiques al Vallès i al Baix Llobregat, segons els seus impulsors.

Vegan Heart funciona des de fa una setmana i l'afluència de clients ha estat significativa. La responsable de l'establiment, Silvia Declara, ha explicat que és vegana des de fa dotze anys i que aquest comerç és una petita reivindicació personal en front el maltractament als animals per part de les granges i de les grans empreses alimentàries.

Silvia Declara

Jo em vaig fer vegana per ètica, perquè els animals tenen sentiments i no se'ls ha de tractar com se'ls està tractant. És qüestió d'empatitzar amb els animals i comprendre que els humans no som els únics que estem al planeta.


Tot i oferir productes que es poden trobar als establiments habituals de la ciutat, Silvia Declara assegura que la clau és buscar marques diferents a les habituals. La botiga està ubicada al carrer Enric Granados, número 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.