Els marxaires enfilen cap a Torre Cendrera


  • Comparteix:

Els marxaires es dirigeixen cap a Torre Cendrera

Els marxaires es dirigeixen cap a Torre Cendrera

Els més de 2.500 infants que participen a la 56a Marxa Infantil ja avancen pel parc natural de Collserola per fer la parada per esmorzar a Torre Cendrera. L'ambient festiu protagonitza la jornada, assolellada i marcada per les temperatures suaus.

La multitudinària cita local organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat compta amb un recorregut i format similars a l'any passat. Enguany, hi ha dos recorreguts, un de 10'5 quilòmetres per a la Marxa Infantil i un altre de 12 per a la Juvenil, que sortirà a partir de les onze del matí.

Els marxaires es dirigeixen cap a Can Coll. L'anada és per Torre Cendrera, on està prevista la pausa per esmorzar, i la tornada per Torre Negra, al contrari que l'any passat, ja que, segons el coordinador de la proposta, Silvano Bendinelli, aquesta zona ofereix espais més amplis per acollir els marxaires quan descansin.

El punt d'arribada també serà la zona de l'avinguda del Pla del Vinyet i el Parc de Ramon Barnils. En el cas de la categoria Juvenil, la ruta de tornada serà una mica més llarga per assolir els 12 quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.