Europa i els Estats Units, principals destins per viatjar en Setmana Santa


  • Comparteix:

Les capitals europees, com Berlín, són uns dels destins triats pels santcugatencs / Foto: Ussía Tours

Les capitals europees, com Berlín, són uns dels destins triats pels santcugatencs / Foto: Ussía Tours

El sud d'Itàlia, les capitals europees com Londres i París, Turquia i els Estats Units són les destinacions més demanades pels santcugatencs que viatgen durant els dies de Setmana Santa, segons les agències de viatges consultades per Cugat.cat. A més, els establiments han afirmat que, malgrat la crisi, el sector comença a remuntar amb més reserves que els darrers anys.

La majoria de santcugatencs han triat viatjar de dijous a dilluns tot i que també hi ha altres que han decidit desplaçar-se tota la setmana per visitar la costa oest dels Estats Units o anar de creuer. Entre les destinacions de l'Estat espanyol, destaquen Madrid, Andalusia i les Illes Canàries tot i que la majoria viatjarà a l'estranger.

El responsable de l'agència de viatges Ussía Tours, José Ussía, i el cap de delegació de Viajes El Corte Inglés, Guerau Cabeza, han destacat que Sicília, Sardenya, Londres, Amsterdam, París i Istanbul són les ciutats més demanades.

J. Ussia / G. Cabeza

Els santcugatencs han triat el sud d'Itàlia i la costa Oest dels Estats Units. / Ciutats Europees com Roma, Londres i París i les Canàries a l'Estat espanyol són els destins més demanats.


A més, han explicat que no hi ha un pressupost mitjà de despeses i s'han mostrat satisfets pel bon començament d'un any que consideren que pot ser positiu pel sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.