Es mantenen les actuacions al teatre-Auditori del Dia de la Dona tot i que amb modificacions


  • Comparteix:

Es tracta de fragments de Josep Maria de Segarra.

Es tracta de fragments de Josep Maria de Segarra.

Els actes previstos per aquest cap de setmana en motiu del dia de la Dona Treballadora es mantenen tot i que amb alguna modificació. L'ajuntament ha considerat que cal mantenir aquests actes ja defensen la llibertat de la dona, reivindicació que s'amplia a les llibertats de totes les persones, en solidaritat amb les víctimes de l'atemptat. El muntatges 'Dones com jo. Heroïnes de Sagarra' arriba aquesta nit al Teatre Auditori, mentre que l'espectacle 'Cabaret Diabòlic', previst per divendres, s'aplaça fins diumenge al punt de les set.

El muntatge "Dones com jo. Heroïnes de Segarra" arriba dissabte a les 22h al Teatre Auditori en format sala-escenari.

L'actriu santcugatenca Teresa Cunillé, ha explicat que li fa molta il.lusió dur aquesta obra a Sant Cugat.

Teresa Cunillé

Em fa molta il.lusió dur aquest espectacle a Sant Cugat, ja el volia estrenar aquí però no va poder ser, i ara arriba, per fi, després d'haver passat per altres teatres.


Amb text de Josep Maria de Segarra i direcció de Francesc Nel.lo, l'obra va ser estrenada al teatre Lliure i ha passat per molts teatres catalans.

Per la seva banda, la directora teatral Beth Escudé presenta diumenge a les 19h, i també en format sala-esenari, l'obra Cabaret Diabòlic. Un seguit de personatges femenins presenten, en forma de cabaret, retrats de la vida de diverses dones.

Tots dos muntatges volen defensar la llibertat de les dones, una reivindicació que des de l'Ajuntament es vol fer extensiva a la llibertat de totes les persones i per condemnar el terrorisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.