Creu Roja fa una crida als santcugatencs a fer donacions de sang en els propers dies


  • Comparteix:

Es preveu que les necessitats creixin en les properes hores.

Es preveu que les necessitats creixin en les properes hores.

Tots els santcugatencs que vulguin donar sang per les més de 1.400 persones ferides pels atemptats de Madrid ho poden fer avui, a la unitat mòbil instal·lada, des de les 10 i fins les dues del migdia, i de cinc a dos quarts de nou del vespre a la Casa de Cultura. Tots els santcugatencs que vulguin donar sang per les més de 1.400 persones ferides pels atemptats de Madrid ho poden fer avui, a la unitat mòbil instal·lada, des de les 10 i fins les dues del migdia, i de cinc a dos quarts de nou del vespre a la Casa de Cultura.

Creu Roja ha explicat que la recepció de donacions de sang s’ha vist col·lapsada per la generositat de la població però fa una crida perquè aquesta solidaritat, demostrada avui, no s'apaivagui a mesura que passin les hores.

El sotsdirector de l'entitat a la zona Rubí Sant Cugat ha comunicat que la unitat mòbil estarà situada avui, dissabte, de 10 a 2 del migdia i de 5 a dos quarts de 9 del vespre a la Casa de Cultura. Pel que fa dilluns, s'instala3laran durant tot la tarda al Club Muntanyenc. Enric Martínez demana que les donacions siguin aquesta vegada, més quantioses que mai:

Enric Martínez

La resposta ha estat molt gran però cal no abaixar la guàrdia. Es necessitarà més sang.


Per la seva banda, el departament de Sanitat assegura que ja estan cobertes les reserves dels bancs de sang per aquesta setmana i que per tant, no necessiten més donacions, però continua apel·lant a la solidaritat de la societat perquè la setmana que ve es tornarà a necessitar, amb tota provabilitat que continuïn les donacions per mantenir els nivells de reserva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.