Els Mossos detenen un home a Sant Cugat implicat en quatre robatoris


  • Comparteix:

Comissaria dels Mossos a Sant Cugat

Comissaria dels Mossos a Sant Cugat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Cugat han detingut un home de 32 anys veí de Terrassa, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a l'interior de domicilis del municipi. L'actuació policial va tenir lloc el 25 de març a primera hora del matí quan una patrulla dels Mossos va ser requerida per un ciutadà que informava que havia vist un home saltant a l'interior del jardí d'una casa a Valldoreix.

El testimoni dels fets va donar a la policia una acurada descripció de l'autor i diverses patrulles van iniciar la recerca pels voltants del lloc dels fets. En poc temps la recerca va resultar positiva i es va localitzar el presumpte autor amb una bossa d'esport a l'interior de la qual es trobava una granota de mecànic de color blau i diverses eines.

Gràcies al reconeixement de la bossa d'esports, d'una coneguda marca comercial, i a la roba que portava a dins i que feia servir a l'hora de cometre els robatoris, els agents van poder relacionar-lo amb altres tres robatoris de les mateixes característiques que s'havien comès a la zona. Diversos testimonis van declarar haver vist un home amb granota blava al voltant dels domicilis violentats, aquests testimonis van poder reconèixer fotogràficament el detingut.

El detingut va passar a disposició judicial el 26 de març davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí el qual va decretar la seva llibertat.

S'ha pogut constatar que l'autor es podria desplaçar al lloc dels fets amb transport públic, en aquest cas concret en Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. No es descarta que hi hagi més delinqüents que facin servir la mateixa tipologia d'actuació.

En aquest sentit, des de l'1 d'abril d'enguany s'està fent un servei preventiu a les vuit estacions i rodalies de la xarxa ferroviària del municipi per controlar entre altres coses, les sortides i entrades de possibles delinqüents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.