'Pica Lletres' s'estrena el 22 d'abril a 12 ràdios locals


Temes relacionats

Alumnes de l'escola Thau participen al concurs 'Pica Lletres' de Cugat.cat (22/mar/14)


  • Comparteix:

Els tres alumnes de l'escola Thau que han participat al programa

Els tres alumnes de l'escola Thau que han participat al programa

El programa 'Pica Lletres' arrencarà les seves emissions per la ràdio de Sant Cugat i 11 ràdios locals més el 22 d'abril. Es podrà seguir cada dimarts i dijous, en un espai que enfronta alumnes de secundària i posa a prova el seu nivell de català.

Es tracta d'un projecte en què alumnes de 2n de secundària de diferents localitats competeixen des de les seves ràdios locals posant a prova el coneixement que tenen de català.

Des dels estudis de Cugat.cat han participat en les diverses eliminatòries que s'emetran tres alumnes de l'escola Thau, que s'han enfrontat a diversos centres catalans. El programa està presentat des dels estudis centrals de La Xarxa de Comunicació Local per Lali Giner amb el suport des de Sant Cugat de la presentadora Sílvia Ferrer.

El 'Pica Lletres', de 25 minuts de durada, es podrà escoltar a partir del 22 d'abril a 12 ràdios municipals. A banda de Cugat.cat, també l'emetran Ràdio Montblanc, Canal Terrassa, Ràdio Vic, Ràdio l'Escala, EMUN FM Ràdio, L'Espluga FM Ràdio, Mataró Ràdio, Ràdio Vilafranca, Ràdio Granollers i Altafulla Ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.